VALPAR 2024


Valpplaner 2024

Dansk-svensk gårdshund (FCI 356)
🇩🇰 🇸🇪 

If you are interested of purchasing a pup, and have questions or want more information about one of the combinations, please contact us by:  E-post/Mail: kennel[at]stoltaebbas.se

Fri prövningsrätt förbehålles vid försäljning av valpar. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej om det inte känns som rätt hem, såväl när det gäller försäljning som fodervärd. Det viktiga för oss är att hunden får det bra och att man kan tänka sig ett nära samarbete med uppfödaren då hunden är och blir en viktig pusselbit i ett långsiktigt avelsarbete. Vi förutsätter att de som vill ha valp från vår uppfödning håller kontakt med oss och förhoppningsvis har tålamod att vänta tills vi har just den rätta valpen för dem och deras familj.

Vi har planerade kullar klara för 2024, och till dessa söker vi även ett antal fodervärdshem helst inom ca 100 km avstånd. Att bli fodervärd innebär inte att du får en gratis hund. Nej, det innebär ett stort ansvar att ta hand om och vårda ett ev framtida avelsdjur för att vi ska kunna bevara de avelslinjer som vi på kennel Stolta Ebbas har. Det kräver också en stor vilja och förmåga till samarbete - givetvis från båda håll - för att det ska fungera. Vill du veta mer vad det innebär att vara fodervärd så har Svenska Kennelklubben mer information om det här.

Låter det intressant?
För att få veta mer och som första kontakt, mejla oss på kennel[at]stoltaebbas.se med information om er själva, familjeliv, ev tidigare hunderfarenheter samt fullständiga kontaktuppgifter. 

4 valpar - 1 hane och 3 tikar födda den 2 juni med leverans från V 30. 1 vit & röd, 2 st vit & vilt, 1 vit & brun, samtliga med lång svans.  

5 hanvalpar  födda den 30 maj med leverans från V 30. Samtliga vältecknade trefärgade med lång svans. 

5 valpar - 2 hanar och 3 tikar födda den 7 juni med leverans från V 31. Trefärgade med kort svans.